"Jo poikana mä päätin et oon putkimies..."

LVI-urakointia uudiskohteisiin Jyväskylässä

Taloyhtiön lattialämmitysremontti edessä? Tai kaipaatko omakotitaloosi miellyttävää ja tasaista lämpöä? Herrasen Putki Oy tekee niin pienet kuin vaativat LVI-asennukset kokoon katsomatta. Vahvan tietotaitomme avulla vastaamme kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin ja annamme siten oman tietämyksemme LVI-töiden toteutukseen. Käytämme LVI-urakointeja tehdessä vain hyväksi havaittuja, kestäviä LVI-alan tuotteita kestävän lopputuloksen saamiseksi. Saat meiltä kattilat, maalämpö- ja kaukolämpöratkaisut, lattialämmitykset ja lämpöputket asennettuna. Saat LVI-urakointia Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa.

Ota yhteyttä - tilaa LVI-urakointi kohteeseesi!

Herrasen Putki Oy toteuttaa LVI-urakoinnit Jyväskylässä ja lähikunnissa, kuten Laukaassa ja Muuramessa. Palvelemme mielellämme kaikissa LVI-urakointiin liittyvissä kysymyksissä, joten ota ihmeessä yhteyttä - laitetaan ideat ja toiveet vihdoinkin toteutukseen!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Herrasen Putki Oy
Viitaharjuntie 6
40250 JYVÄSKYLÄ

Y-tunnus: 08585197
Puh: +358400755235

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Herrasen Putki Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.