"Jo poikana mä päätin et oon putkimies..."

Kattila-, kaukolämpö- ja maalämpöasiantuntija Jyväskylässä

Herrasen Putki Oy:n avulla ratkaiset taloyhtiösi tai omakotitalosi lämmitysjärjestelmän kuntoon. Asennamme, huollamme ja korjaamme kattilat ja maalämpöpumput sekä kaukolämpöjärjestelmät paikoilleen ammattitaidolla. Kattavan kokemuksen myötä voit kysyä lämmitysjärjestelmiin liittyviä kysymyksiä huoletta meiltä. Kerromme ja opastamme mielellämme kattiloihin, kaukolämpöön, maalämpöön ja muihin lämmitysratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto, jossa kaukolämpöverkon kuuma vesi luovuttaa asiakkaan lämmönsiirtimen välityksellä lämpöä rakennuksen lämmitys- ja lämpimän käyttöveden verkkoihin. Kaukolämmön etuihin kuuluvat sen ympäristömyötäisyys sekä huipputason energiatehokkuus, jotka johtuvat lämmön alkuperästä: kaukolämpö on peräisin sähköntuotannon sekä esimerkiksi teollisuusprosessien ohessa syntyvästä lämpöenergiasta, joka menisi muuten hukkaan. Myös kilpailukykyinen hinta sekä varmatoimisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erittäin suositun valinnan.

Maalämpö

Maalämpö on nykyään yhä enenevässä määrin käytetty vaihtoehto kodin ja muiden kiinteistöjen lämmitykseen. Tämä on varsin ymmärrettävää, sillä maalämmön hyötysuhde onkin erinomainen vertailtaessa lämmitysjärjestelmiä toisiinsa. Ympäristöystävällinen maalämpö käy myös saneerattaviin kohteisiin, sillä maalämpöpumppu ei vaadi suurta tilaa eikä myöskään paloeritystä. Kaikessa hiljaisuudessaan se on myös miellyttävä käyttää.

Pyydä tarjous ja asennuta!

Herrasen Putki Oy:llä on vankka kokemus maalämpöpumppujen ja muiden lämmitysjärjestelmien asennuksista. Varmista projektin sujuvuus ja hyödynnä ammattilaisen tarjoamaa tietotaitoa. Saat kattiloiden, kaukolämpöjärjestelmien ja maalämpöpumppujen asennukset tästä »

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Herrasen Putki Oy
Viitaharjuntie 6
40250 JYVÄSKYLÄ

Y-tunnus: 08585197
Puh: +358400755235

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Herrasen Putki Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.