Kattila-, kaukolämpö- ja maalämpöasiantuntija Jyväskylässä

Herrasen Putki Oy:n avulla ratkaiset taloyhtiösi tai omakotitalosi lämmitysjärjestelmän kuntoon. Asennamme, huollamme ja korjaamme kattilat ja maalämpöpumput sekä kaukolämpöjärjestelmät paikoilleen ammattitaidolla. Kattavan kokemuksen myötä voit kysyä lämmitysjärjestelmiin liittyviä kysymyksiä huoletta meiltä. Kerromme ja opastamme mielellämme kattiloihin, kaukolämpöön, maalämpöön ja muihin lämmitysratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto, jossa kaukolämpöverkon kuuma vesi luovuttaa asiakkaan lämmönsiirtimen välityksellä lämpöä rakennuksen lämmitys- ja lämpimän käyttöveden verkkoihin. Kaukolämmön etuihin kuuluvat sen ympäristömyötäisyys sekä huipputason energiatehokkuus, jotka johtuvat lämmön alkuperästä: kaukolämpö on peräisin sähköntuotannon sekä esimerkiksi teollisuusprosessien ohessa syntyvästä lämpöenergiasta, joka menisi muuten hukkaan. Myös kilpailukykyinen hinta sekä varmatoimisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erittäin suositun valinnan.

Maalämpö

Maalämpö on nykyään yhä enenevässä määrin käytetty vaihtoehto kodin ja muiden kiinteistöjen lämmitykseen. Tämä on varsin ymmärrettävää, sillä maalämmön hyötysuhde onkin erinomainen vertailtaessa lämmitysjärjestelmiä toisiinsa. Ympäristöystävällinen maalämpö käy myös saneerattaviin kohteisiin, sillä maalämpöpumppu ei vaadi suurta tilaa eikä myöskään paloeritystä. Kaikessa hiljaisuudessaan se on myös miellyttävä käyttää.

Pyydä tarjous ja asennuta!

Herrasen Putki Oy:llä on vankka kokemus maalämpöpumppujen ja muiden lämmitysjärjestelmien asennuksista. Varmista projektin sujuvuus ja hyödynnä ammattilaisen tarjoamaa tietotaitoa. Saat kattiloiden, kaukolämpöjärjestelmien ja maalämpöpumppujen asennukset tästä »

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


  • Herrasen Putki Oy - AAA Korkein luottoluokitus yli 10 vuotta